Tervetuloa kuvauksiin studiollemme! 

Studion osoite: Puutarhakatu 49, Turku.

Olemme keränneet tähän muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen  kuvauspäivää:


Ennen kuvausta, ilmoita kuvaajalle / kuvausjärjestäjälle vaatekokosi, kengän koko sekä toiveet vaatetuksesta ja tyylistä.

Kuvaus alkaa meikillä ja hiusten laitolla. Kun lookki on valmis, katsotaan yhdessä vaatteet ja asusteet, jonka jälkeen kuvataan ensimmäinen setti. Kuvasetin välissä muutetaan kampausta ja meikkiä niin että seuraavassa asussa tyyli poikkeaa edellisestä. Valitsemme yhdessä sinulle sopivat asukokonaisuudet studion vaatteista tai voit myös tuoda oman vaatekokonaisuuden mukanasi. Studiolta löytyy mekkoja, korsetteja, vaatteita koossa XS-4XL sekä kenkiä koossa 36-42. Mikäli kuvaamme lokaatiossa, tuomme kokoasi vastaavat asut kuvauspaikalle. Stylisti ja kuvaaja ohjaavat sinua poseerauksissa ja saat kaiken tarvittavan ohjeistuksen mallina olossa. Pääasiassa kaikki asiakkaamme ovat amatöörimalleja, joilla ei ole aiempaa mallikokemusta.

Tulethan paikalle pestyin hiuksin (pese esim. edellisenä päivänä), ei muotoilutuotteita hiuksissa. Mielellään ei myöskään hoitoainetta! Tule ilman meikkiä, vain kosteusvoide kasvoilla. HUOM! Ethän käytä itseruskettavia voiteita ennen kuvausta. Vaikka ihon väri näyttäisi tasaiselta luonnossa, voi se kuvassa olla epätasainen. Kasvojen ja kropan ihon väri ei saisi poiketa kovasti toisistaan.

Älä käytä kiristäviä vaatteita ennen kuvausta. Varsinkin sukat ja tiukat farkut/housut saattavat jättää painaumia ihoon ja se näkyy kuvassa. Mukaan kuvauksiin olisi suositeltavaa ottaa (mikäli omistat):- Olkaimettomat rintaliivit- Nuden väriset alusvaatteet - Omat sopivat stay-up sukat - Juotavaa/pientä evästä.

Pari päivää ennen kuvauksia, ajele ihokarvat. Ei mielellään edellisenä päivänä ettei iho näytä ärtyneeltä. 

Tarkista hiustesi kunto. Juurikasvu ym. piiloon. Jos hiuksesi näyttävät kuivilta, tee kosteuttava hoito ja käy tarvittaessa kampaajalla.

Kynnet ovat tärkeä yksityiskohta. Katso että kynnet ovat kunnossa, lakattu ym. Pitkät kynnet ovat kuvassa upeat, joten mikäli haluat viimeistellyn lopputuloksen, suosittelemme rakennekynsiä tai tekokynsiä kuvauksen ajaksi. Kirkkaanpunainen kynsilakka toimii pinup-kuvissa hyvin!

Pysäköinti:Studiomme sijaitsee osoitteessa Puutarhakatu 49, Turku. Parkkipaikkoja löytyy  studion edestä pihalla ja myös katuparkki parkkikiekolla. 

Henkilökunta: Kuvauspäivänä kanssasi työskentelee studiotiimi, johon kuuluu, meikkaaja/kampaaja, sekä valokuvaaja. Käytämme myös lisänä tarvittaessa stylistejä ja puvustajia (fantasiakuvaus).  Olemme kukin alamme ammattilaisia ja tiimiläiset on valittu ammattitaidon lisäksi sopivan persoonan perusteella tähän työhön. Haluamme luoda hyvää mieltä ja tuottaa asiakkaillemme elämyksellisen päivän. 

Toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi kuvauspäivään!

Using Format