Glamour kuvaus

Tämä kuvauspaketti sopii sinulle joka haluat kokea elämyksen, joka kohottaa naisellista itsetuntoasi. Myös lahjaksi puolisolle tai esim. huomenlahjakuvat sulhaselle.

Glamour kuvassa tuomme esille vartalosi parhaat puolet ja lupaamme että tulet yllättymään omasta kauneudestasi kuvissa. Poseeraamiseen saat ohjeita kuvaajalta.

Studioltamme löytyy kenkiä ja rekvisiittaa. Varaa mukaasi omat alusvaatesetit ( + stay upit halutessasi). Tarkemmat ohjeet saat vielä ennen kuvauspäivää kuvaajalta.

Kuvaukseen sisältyy meikkaus, kampaus ja kuvaus. Kuvien raakaversioista saat valita käsiteltäviksi 6 kuvaa (toimitetaan isoresoluutioisena jpeg-tiedostona). Lisäkuvia voit tilata haluamasi määrän hintaan 18,00 euroa/ kpl.

Peruspaketti 2 asulla, 2 eri stailausta. 

6 valmista kuvaa jpg-tiedostoina. Lisäkuvat 18,00 euroa /kpl.

Hinta: 520 euroa (sis. alv 24%)

                        ------------

Kattava paketti sisältää 3 eri asukokonaisuutta ja 3 eri stailausta.

 9 valmista kuvaa jpg-tiedostoina. Lisäkuvat 18,00 euroa /kpl.

Hinta 580 euroa (sis. alv 24%)

PIN-UP kuvaus

Jokainen nainen on ansainnut päivän Pin Up-mallina! Ammattilaisten käsissä arkilook saa kyytiä ja korkokengät sekä punaiset huulet tekevät ihmeitä!

Vietä upea päivä Pin Up-mallina ammattivalokuvaajan kuvattavana! Kattava kuvauspaketti sopii kenelle tahansa naiselle ikään tai kokoon katsomatta. Kaikki ovat tervetulleita! Aikaisempaa kokemusta mallina olemisesta ei tarvita, me ohjaamme ja opastamme poseerauksessa. Pakettiin kuuluu ammattilaisten tekemä meikki, kampaukset ja stailaus. Kuvausvaatteet saat studiolta lainaan. Mekkoja löytyy koossa XXS-4XL ja kenkiä koossa 35-43! Korsetteja, asusteita ja rekvisiittaa varaamme myös kuvauksiin!

Voimaannuttavan elämyksen lisäksi päivästä jää myös konkreettiset muistot ammattimaisten valokuvien muodossa.

Kattava paketti sisältää 2 eri asukokonaisuutta ja 2 eri stailausta. Kuvat voidaan ottaa mahdollisuuksien mukaan myös miljöössä/ulkona. Kaikki käsitellyt kuvat saat tiedostoina sähköpostitse kahden viikon sisällä. Halutessasi saat myös valita itse


Peruspaketti 2 asulla, 2 eri stailausta. 

6 valmista kuvaa jpg-tiedostoina. Lisäkuvat 18,00 euroa /kpl.

Hinta: 520 euroa (sis. alv 24%)

                        ------------

Kattava paketti sisältää 3 eri asukokonaisuutta ja 3 eri stailausta.

 9 valmista kuvaa jpg-tiedostoina. Lisäkuvat 18,00 euroa /kpl.

Hinta 580 euroa (sis. alv 24%)

Polttarit

Hauska ohjelmanumero polttaripäivälle.
Meikkaus, kampaus ja valokuvaus morsiamelle 2:ssa asussa. Teemana Pin-Up, glamour tai vaikkapa nude-taide! Sis. yhteisen ryhmäkuvan koko porukasta. Kesto max 3 tuntia.

Hinta: 500 euroa (sis. alv 24%)Fantasia-kuvaus

Valokuvaus miljöössä / luonnossa valitsemallasi teemalla.

Tämä kuvaustuote sopii aikuisille ja lapsille.  Myös mm. yrityksille virkistyspäiviin. Stailaamme kuvattavan keskiaika- tai viikinkiteemaan ja suunnittelemme kokonaisuuden.  Kuvauksissa käytetään aikakauteen sopivaa rekvisiittaa.

Meillä on myös mahdollisuus kuvata eläinten kanssa, esim. hevoset/ponit. Mukana silloin osaava vastuuhenkilö varmistamassa turvallisuuden.

Hinta: alkaen 400 euroa (sis. alv 24%)

Using Format